Collectie YAYA

Het adres waar je Yaya kleding aanschaft is ‘t Anker Woontrends in Lemmer. We hebben een ruim aanbod van Yaya producten, zoals jurkjes, truien, jassen en broeken. Maar ook de Yaya home producten hebben we voor je ingekocht. Zo stijl je niet alleen je garderobe maar ook je huis helemaal in de klassieke en on trend stijl van Yaya.

The season of YAYA

Zodra het nieuwe seizoen weer begint zijn we allemaal toe aan een nieuwe garderobe. Die vul je met de mooiste items die echt helemaal bij jou passen. Iedere nieuwe collectie van Yaya is zo uitgebreid dat werkelijk alles er te vinden is. Warme sweaters, comfortabele broeken en de leukste jurkjes, maar ook sjaals en hippe jassen.

Niet alleen op mode gebied loopt YAYA vooruit. De home collectie is ieder seizoen smullen, want wat hebben ze het toch goed begrepen. Lampen, kussens, servies en nog veel meer moois kun je verwachten.

YAYA jurkjes

Een jurk van Yaya is nooit hetzelfde. Zo hebben ze iedere seizoen weer de stoere sweater jurk in de collectie. Een oversized model die lekker losjes valt en heerlijk comfortabel zit. Zo’n Yaya jurk is goed te combineren met een van de skinny jeans of leatherlook leggings. Maar als je liever voor iets klassieks gaat is er ook voldoende keus. Zo hebben we een aantal overhemd jurkjes in diverse kleuren. Welke Yaya jurk je ook kiest, uiteindelijk gaat het erom wat jij mooi vindt en waar jij je lekker in voelt. Zelfvertrouwen staat namelijk het allermooist.