Woonaccessoires

‘t Anker in Lemmer: het adres wanneer je op zoek bent naar woonaccessoires, de nieuwste mode of een leuk cadeau. Als Wonen, Mode en Kado winkel weten wij als geen ander welke leuke items een woonkamer compleet maken.

De start van ‘t Anker Woontrends

Alweer een lange tijd geleden, 25 jaar, werd door Frank ‘t Anker geopend aan de Oudesluis te Lemmer. Dit was in eerste instantie een souvenirwinkel. Na verloop van tijd werd het pand te klein en is er besloten om te verhuizen naar een groter pand aan de Kortestreek. Het concept van souvenirwinkel is toen aangepast en de winkel werd opgesplitst in twee delen, namelijk een gedeelte mode en een woonaccessoires en kado gedeelte.  

De woonaccessoires winkel in Lemmer

Uiteindelijk is onze winkel omgedoopt tot een winkel waarin wij mode, kado artikelen, tafels, fauteuils, stoelen, andere meubels, accessoires en nog veel meer aanbieden. Door dit concept en onze social media kanalen hebben wij dit succesvol weten uit te bouwen. Het woon en mode concept viel erg in de smaak en vandaag de dag werken wij nog steeds op dezelfde manier.

Ons aanbod van woonaccessoires en Zusss!

Als  interieur winkel moet je natuurlijk de stoere en een tikkie eigenwijze producten van Zusss in je assortiment hebben. De Zusss collectie kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke kleuren en zeer fijne materialen. Het leuke daarvan is dat de Zusss producten helemaal passen binnen de Zusss lifestyle. Dat betekent gebruik maken van naturel hout of fijn linnen, samen met een uitgebreid kleurenpallet, waardoor je jezelf en je huis als het ware aankleedt. Naast alle leuke producten van Zusss bieden wij uiteraard nog meer aan: denk aan windlichten, schalen en dienbladen.

De woonaccessoires winkel in Lemmer

‘t Anker Woontrends in Lemmer is dé woonaccessoires winkel waar je de nieuwste woonaccessoires, verlichting, hanglampen, tafellampen en andere woonaccessoires aanschaft. Wij helpen je erg graag om van jouw huis een écht thuis te maken. 

Met interieur merken als VTWonen, BePureHome, WOOOD en Countryfield gaat dat helemaal goed komen. Maar ook het veelzijdige merk Zusss kan jou huis een heel eigen touch geven.