Mode

Mode bij 't Anker

Mode om in te stralen! Bij ’t Anker vind je een selectief geselecteerde collectie dameskleding voor de modebewuste vrouw van o.a. de merken YAYA, G-maxx en Zusss kleding. Daarnaast gaan wij regelmatig op pad om de collecties aan te vullen met de leukste items voor een betaalbare prijs.

Zusss kleding

Ieder seizoen doen ze het weer, de dames van Zusss zetten een collectie neer waar we wild van worden. Ga je voor een Zusss jurk met ceintuur of toch liever een grof gebreide sjaal met een leuk Zusss armbandje? ‘t Anker koopt altijd groots in bij Zusss want laten we eerlijk zijn, alles is even mooi!

YAYA kleding

Een merk van Nederlandse bodem met internationale allure. Wat een feest, de collecties van YAYA women. Sterk in bijzondere basics met net dat beetje extra. YAYA blazers, YAYA sweater jurkjes maar ook de YAYA basic tops zijn stuk voor stuk musthaves voor je garderobe. 

G-Maxx kleding

De kleding van G-Maxx is de kleding die je als modebewuste en moderne vrouw wilt dragen. Met deze kleding ben je er zeker van dat jij jezelf de aandacht geeft die je verdient. Ze willen niets liever dan jou inspireren met hun merk. Dit doen zij door details aan te brengen, op een subtiele manier. De nieuwste trends leukste accessoires worden uitgezocht en vervolgens aan de collectie toegevoegd.

%d bloggers liken dit: