Geen categorie

Originele mannenkado’s

Iedere verjaardag, iedere vaderdag en ieder ander moment dat je op zoek moet naar een cadeau voor een man is een opgave. Tenminste, het kan een opgave zijn. Met ons handige overzicht met originele mannen cadeau’s hopen we het je bij ’t Anker zo makkelijk mogelijk te maken.

Originele mannen cadeau’s 

Een man die gek is op bijzondere dranken? Dan zijn o.a. de whiskey snippers echt wat voor hem. Deze snippers komen uit oude vaten en door er alcohol bij te gieten creëer je naarmate de weken verstrijken je eigen whiskey. Maar we hebben ook rum, gin en de limited edition bourbon snippers voor hem. Zo weet je dat je een echt origineel mannencadeau in handen hebt. 

Of houdt hij ervan om heerlijk voor je te koken? Geluksvogel! Dan zijn de items van Hebbes en Dankjewel ook heel erg leuk. Zo hebben we diverse mixen om zelfs borrelbroden mee te bakken of borrelkruiden om toe te voegen aan boter en/of olijfolie. Hmmm. 

Een top 10 mannen cadeau’s maakt het vinden van een kleinigheidje voor mannen wel zo gemakkelijk. Maar zelf een cadeau uitzoeken is natuurlijk net zo leuk. Bij ‘t Anker bieden we cadeaubonnen aan van diverse bedragen zodat hij zelfs zijn echte mannencadeau uit kan zoeken. Bij ’t Anker is ontzettend veel mogelijk en zijn we atlijd op zoek naar de nieuwste, hipste en leukste items voor jou. We zijn dan ook niet voor niks een begrip in Lemmer met ons brede assortiment cadeauartikelen. 

Geef een reactie